Welkom.
Over mijzelf.
Pedicure.
Schimmeldiagnostiek.
Manicure & Nagelstyling.
Prijslijst.
Stempelkaart.
Galerij.
Adres en openingstijden.

© 2010 Brenda’s Place

Nagelstyling

 

Wat is Shellac?
Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagel behandelingen. Shellac is een nieuwe categorie.

Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van UV-gel en nagellak combineert. Een echte innovatie die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Shellac wordt aangebracht als een nagellak en uitgehard door een UV-lamp, dus geen droogtijd! Het is dun en flexibel als lak en het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.

Het resultaat? Minstens 14 dagen lang mooie gelakte nagels met een fantastische hoogglans! Geen afgesleten randen meer. Geen scheuren, krassen of doffe nagels. Geen tekenen van slijtage. Geen afdrukken meer van de lakens, geen beschadigde, doffe nagels.

Shellac heeft geen droogtijd, het wordt UV-uitgehard. Sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch dun en flexibel zijn. Shellac beschermt en verstevigd natuurlijke nagels.

Bij Shellac op de teennagels breng ik preventief een anti schimmelgel eronder aan. Dit om besmetting uit te sluiten.  

Snel en zacht te verwijderen.

Niet meer frezen. Niet meer vijlen. Niet meer weken.

Shellac verwijderen is geen tijdrovende bezigheid en levert geen beschadigde nagels op. Shellac verwijder je veilig en gemakkelijk in 10 minuten.